Home
Hond & Co
Over mijzelf
Mijn opleidingen
Privéles op maat
Telefonisch advies
Te volgen Cursussen
les Benodigdheden
Tips en Weetjes
foto album
Algemene voorwaarden
links
inschrijfformulier
Trainingslocatie

 

Telefonisch advies.

Ken je dat? 

Je zit boordevol vragen over jouw hond. Praktische vragen waar je een antwoord op nodig hebt. Die zoek je via internet of je vraagt het je dierenarts. Het liefst neem je een gedragsdeskundige in de arm, maar dat vind je voor nu nog een stap te ver, want dat huisbezoek zie je niet zo zitten. En misschien ben je gewoon al geholpen met een paar goede tips & adviezen.

 

Dan hoef je niet verder te zoeken. Heb jij vragen over het gedrag van jouw hond, dan kun je bij mij een afspraak maken voor een telefonisch advies! Dat is niet alleen veel makkelijker, je bent ook meteen verzekerd van een deskundig advies! Adviezen die op maat gemaakt zijn voor jou en jouw hond.

 

Dit krijg jij tijdens een telefonisch advies

  • je legt haar jouw vragen voor
  • mogelijk stel ik ook vragen zodat ik jouw situatie goed in kaart kan brengen  
  • inzicht in het gedrag van jouw hond (waarom doet hij dat?)
  • advies van mij voor jou en jouw hond

Zo vraag je een telefonisch advies aan

  1. Stuur een mail naar hondenco51@gmail.com met uw adresgegevens en telefoonnummer en geef uw voorkeur aan op onderstaande dagen en tijden.
  2. Of stuur een What's App naar 06-30619522

Op Dinsdag en Donderdag tussen 10:00 - 12:00 en 14:00 - 16:00 uur kan er contact met u worden opgenomen. Hiervan krijgt u een bevestiging via de mail.

 

Een telefonisch consult kent een tarief van € 20,00 (inclusief 21% btw) en duurt maximaal 30 minuten. Zorg dat je beschikbaar bent op het tijdstip dat je gebeld wordt door mij. Neem jij namelijk niet op dan volgt er helaas geen restitutie. 

 

Ben je na het consult 100% zeker van je zaak?

 

Dat hangt er van af. Oefenen, tijd, geduld, consequent zijn & jouw doorzettings- vermogen bepalen hoe ver je komt met het advies dat jij van mij hebt gekregen.

 

Soms kan de conclusie na het telefonisch consult zijn dat een huisbezoek nodig is. Het gedrag van jouw hond is dan te complex om telefonisch te ondersteunen. Er is meer informatie en observatie nodig zodat ik een betere diagnose kan stellen en daarmee een beter plan van aanpak. Maak jij een afspraak voor een live consult of een pakket privélessen? Dan krijg jij € 15,00 korting!

 

Uiteraard is dit niet verplicht! Jij beslist wat jij wel of niet in gang wilt zetten.

 

Bereid je goed voor

  • zorg dat jij alle vragen bij de hand hebt wanneer ik jou bel. Schrijf je verhaal desnoods op. Zo vergeet je niets. Hou je verhaal kort & bondig, des te eerder komen we tot een oplossing.

 

 

 


Hondenschool Hond & Co  |  Hondenco51@gmail.com
Hondenschool Gediplomeerd Kynologisch instructeur Martin Gaus academie